Från Snowboard till Skateboard

Om du vanligtvis brukar hålla till i den svenska fjällvärlden och åka Snowboard under vinterhalvåret så kanske stegen från Snowboard till Skateboard inte är så långt. Det kan vara en trevlig aktiviteter under sommarhalvåret att få ge sig ut och testa sina gränser.

Så klart så finns det skillnader mellan att åka på snö och åka på andra underlag. Men det är egentligen inte så stor skillnad. Se till att skaffa dig bra bräda att åka på. Du hittar bra utbud på nätet som du kan välja bland. När du ska börja med Skateboard tänk på de första åken du gjorde med din Snowboard. Du började inte i den brantaste pisten utan tog det rätt så lugnt för att lära dig hur allt fungerar. Detsamma gäller med din Skateboard. Börja inte med de svåraste utmaningarna.

Träning ger färdighet och allt efter som du åker kommer du att känna hur du förbättrar din åkstil. Så klart så är utmaningar bra men ta det försiktigt till en början. När du känner dig redo för större utmaningar så se till att du kan hantera dessa. Så klart så är skydden det viktigaste du kan skaffa dig. Hjälm naturligtvis som skyddar ditt huvud om du skulle falla. Det är också en fördel att använda sig av knä- och armbågsskydd. Även handledsskydd kan vara bra att du skaffa dig.

Post Navigation