Upplev Norrbotten

Det finns många skäl till att man ska åka norrut och uppleva Norrbotten. Bor man i södra delarna av Sverige så kommer man att få uppleva under sommartid ljusa nätter och vintertid vidder som man inte har sett tidigare. Det är ett landskap som förtrollar på många sätt oavsett årstid. 

Upplev Luleå

Luleå är residensstad för Norrbotten och har mycket att erbjuda. Det finns mycket att uppleva i Luleå och varför inte boka in en weekend i staden med härligt boende på Stadshotellet. Det är inte alls långt till orörd natur om det skulle intressera. Det finns många sköna vandringsleder både med närheten till Luleå och i den vackra skärgården. Då sommarnätterna är ljusa så går det att paddla i Luleå skärgård dygnet runt. Det finns 1312 olika öar att lägga till och upptäcka dess djurliv och naturen.

Se och uppleva

Det finns olika evenemang i Luleå som kan passa under en weekend i residensstaden. På Norrbottensteater så går aktuella teateruppsättningar som säkert kan passa dig som gäst. På Kulturens hus så kan du uppleva allt från Stand Up till olika musikkonserter. Staden erbjuder också på en mängd caféer och restauranger för den hungrige. En helg kan gå fort och det gäller att planera in vad man vill se och uppleva när man väl besöker Luleå. Som tur är så går det ju att komma tillbaka om man missat något väsentligt.

Post Navigation